Altpro d.o.o. ne drži skladište već nudi katalošku prodaju Farnell programa.

U ponudi je preko 430.000 artikala.

Narudžbe je moguće vršiti telefonom, faksom ili e-mailom, a sve što Vam je potrebno je šifra artikla od Farnella (broj pod kojim se određeni proizvod vodi u Farnellu). Šifru artikla možete pronaći pretraživanjem našeg cjenika pomoću koda/oznake proizvođača ili pretraživanjem Farnellovih stranica na isti način, a uz to šifre artikla su navedene u katalogu. Ukoliko ne možete pronaći odgovarajuću šifru, jednostavno nam postavite upit i mi ćemo to učiniti za Vas.

Narudžbe idu u Farnell svakim radnim danom, zaključno do 12:00h. Roba se plaća po predračunu, a ukoliko Farnell ima na skladištu naručenu robu ona stiže u Altpro kroz 3-4 radna dana. Po dolasku, kupcima izvan Zagreba roba se šalje besplatno poštom. Ukoliko ju nema na skladištu, rokovi isporuke se provjeravaju za svaku stavku posebno te mogu biti posve različiti (2-24 tjedna).
Poseban slučaj su proizvodi koji se dobavljaju iz Newarka - Farnellove podružnice u SAD-u gdje je uobičajeni rok isporuke za proizvode koji su na skladištu 3-4 tjedna.

Dostupnost robe možete i sami provjeriti ako pratite link Provjera dostupnosti koji će Vas odvesti na Farnellovu stranicu. U pretraživaču upišete ili šifru artikla (order code) ili kod proizvođača (Manufacturers list No.) te će Vam se pojaviti novi prozor gdje ćete između ostalog moći vidjeti da li imaju navedeni proizvod na skladištu (In stock ) ili ne. Ipak, sigurniji način provjere je ako na glavnoj Farnellovoj stranici kliknete na My basket (gornji lijevi ugao) te na toj stranici upišete šifru artikla i količinu koju tražite kako biste provjerili da Vaša narudžba ne prelazi količinu koja je raspoloživa na skladištu.
Ukoliko Vam je jednostavnije - samo postavite upit nama.

Moguće je da Vam za neke stavke stoje drugi natpisi za koje navodimo značenja:
Awaiting delivery - očekuje se dolazak robe na skladište ali rokovi mogu biti dosta dugi (2 - 24 tjedna)
Out of stock - nemaju robe na skladištu a i upitno je da li će ju dobiti - i ovdje se mora provjeriti svaka stavka jer su razni rokovi isporuke mogući ali je moguće i da više neće imati u ponudi navedeni proizvod
No longer stocked - Farnell više ne drži stavku
Coming soon - identično s Awaiting delivery ali se upotrebljava za nove stavke koje još nisu dobili na skladište
Partial stock (x) - djelomična količina postoji na skladištu (broj naveden u zagradi) a za ostatak se mora provjeriti
Za gore navedene napise morati ćete se obratiti nama kako bismo utvrdili stvarno stanje s Farnellom. Za neke proizvode postoje minimalne količine koje se mogu naručiti ili pakiranja s određenim brojem komada.

Cijene u kunama možete provjeriti na našem on line cjeniku !

Ne postoje količinski popusti, već Altpro d.o.o. odobrava rabat u iznosu od 5% za iznose iznad 5.000 kn te 10 % za iznose iznad 10.000 kn.

Minimalan iznos narudžbe iznosi 400,00 kn. Ukoliko Vaša narudžba ne prelazi ovaj iznos, zaračunati će Vam se trošak obrade narudžbe u iznosu od 75,00 kn.